Herlig påske på Nordvegen

HSå er påsken over for denne gangs. Vi feiret påsken med to godt besøkte turneringer på Skjærtorsdag og 2. påskedag. Det var rene sommer-stemningen på banen og det var en del kortbukser og t-skjorter å se.

Skjærtorsdag Fourball

I alt 18 to-mannslag (36 spillere) stilte til start. I fourball formatet spiller hver spiller egen ball, men kun den beste score på hvert hull teller. Det blir da å forvente høye poengsummer og lagene skuffet ikke. På tredje plass med 44 poeng kom radarparet Osnes/Thulin (fra venstre i bildet). En romantisk runde for ekteparet Nordal (høyre i bildet) endte med 45 poeng og andre plass. Vinnere ble våre gjester fra Haugaland, Wannberg (selvlysende drakt) og Nonslid (med capsen på kne). Gratulerer!

Bildetekst: Fra venstre, Arve Osnes, Tore Thulin, Bjørn Wannberg, Geir Idar Nonslid, Christine Nordal og Oskar Nordal.

Påsketurnering

45 våryre spillere fordelt på tre klasser.

I klasse C (Stableford for spillere med handicap over 18) endte Jan Rune Sulen på tredje plass med 40 poeng, Anders Stensland (i sin første turnering) på andre plass med 42 poeng, mens Roald Ferkingstad stakk av med seieren med 44 poeng.

I klasse B (Netto slag, totalt antall slag minus spillehandicap, for spillere med handicap mellom 12 og 18) kom Arild Viddal på tredje plass med netto 70 slag, Johnny Iversen på andre plass, også med 70 slag, og Arvo Janson på første plass med netto 68 slag.

I klasse A (Brutto slag for spillere med handicap under 12) tok Tor Vorraa andreplassen med 75 slag. Kjell Daniel Leirvik snek seg så vidt foran, også med 75 slag og kapret dermed førsteplassen.

Bildetekst: Fra venstre, Tor Vorraa, Jan Rune Sulen, Roald Ferkingstad, Arild Viddal, Arvo Jaanson og Johnny Iversen.

Vi gratulerer alle vinnere!