Klubbturneringer Region Haugalandet+ 2019

Våre 6 lokale klubber, Haugaland, Haugesund, Stord, Sauda, Karmøy og Nordvegen, har gått sammen om lagturneringer hvor klubbene går opp mot hverandre. Turneringene er åpne for alle medlemmer i de seks klubbene og for aldersgrupper. Alle klubber arrangerer en runde hver.

Vi åpner med turnering den 27. april kl 10:00 på Haugaland GK, Sveio. 

Påmelding
Påmelding via Nordvegens turneringsliste. Dette gjelder alle årets turneringer. Gå til Klubbturneringer i Golfbox og søk på Nordvegen og data angitt nedenfor. Meld deg på nå, dette er noe du ikke vil gå glipp av!

Turneringsform
Det arrangeres lagkonkurranser i to klasser, slagspill brutto og slagspill netto. Alle spillere deltar i begge klasser når det gjelder lagkonkurransen. De fire beste fra hver klubb i de respektive klasser teller i lagkonkurransen.

Alle disse turneringene har individuelle vinnere som for vanlige turneringer. Spillerne deltar i utgangspunktet i begge klasser også individuelt. Vi kan revurdere dette basert på eventuelle innvendinger fra klubbene/spillerne.

Turneringsplan
Vi har satt opp en turneringsplan som er koordinert med alle klubbenes øvrige turneringer.

APRIL
Lørdag                  27 April               Klubbturnering region – Haugaland GK

MAI
Lørdag                  4 Mai                   Klubbturnering region – Haugesund GK

JUNI
Lørdag                  1 Juni                   Klubbturnering region – Stord GK

JULI
Lørdag                  13 Juli                  Klubbturnering region – Sauda GK

AUGUST
Lørdag                  3 August            Klubbturnering region – Karmøy GK

SEPTEMBER
Lørdag                  7 September    Klubbturnering region – Nordvegen GK

Turneringsavgift og greenfees
Startavgift er kr 200. Av dette går kr 100 til individuell premiering lokalt og kr 100 til mat for spillere under og/eller etter runden.  Greenfee er 50% av vanlig helg.

Premiering
Sesongens vinnerklubb beholder pokalen til neste års vinner er kåret. Individuell premiering gjøres som for vanlige turneringer med gavekort som kan brukes i alle klubbenes proshopper.

MELD DEG PÅ NÅ!