WestCoast 2021 runde 1 vel gjennomført

Så var det endelig tid for den årlige WestCoast turneringen, som er et samarbeid mellom alle klubbene i distriktet og sponset av ABS Parkettgruppen. Første klubb ut var Haugaland Golfklubb hvor totalt 60 spillere stilte til start i det strålende sommerværet.

Vi starter med A-klassen (opp til 11,4 i hcp). Starten gikk ifra 61 (hvit tee), og det er ofte nok til å skremme vekk en del golfere, spesielt i Sveio. Nordvegen stilte mannssterke og stod for nesten halvparten av spillerne og var også med å prege tetbildet. Sveio-banen fra hvit tee er krvende som vi vet og den som taklet presset, banen og forholdene best til slutt var ikke uventet stabile Svein Terje Eide. Han fullførte runden på totalt 79 slag. To slag bak kom Kjell Daniel Lervik og Thorleif Reinertsen (Haugesund GK).

I B-klassen (hcp 11,5 til 18,4) var det kun 13 påmeldte. Geir Idar Nonslid (Haugaland GK) hadde en jevn og fin runde og fullførte på 70 nettoslag.
Nummer 2 ble Stig Runar Tveit (Haugaland GK), ett slag bak. Steve Robin
Andersen fra Nordvegen ble nummer tre og gikk på 74 nettoslag.

I Stableford klassen (fra 18,5 i hcp) deltok 21 spillere. Her var det aldri spennende om hvem som skulle ta seieren. Bjørnar Wannberg (Haugaland GK) var overlegen fra start til mål og vant med hele 8 poeng. Christian Falnes (Karmøy GK) hadde også en god runde og ble nummer to. Tore Ravn Ottesen (Haugaland GK) fulgte opp med ein solid 3 plass.

Alle resultater som vanlig i Golfbox.

Det ble gjennomført closest to pin og longest drive.
Closest to pin på hull 2 hadde Stordabuen Eivind Lunde. Longest Drive på hull 9 hadde Jan Aas (Haugaland GK).

Gratulerer så mye til alle, premiene ligger klar i proshop i Sveio.

Vi minner om neste runde i WestCoast 2021 som arrangeres lørdag 12. juni på Haugesund GK. Meld på via turneringssidene til Karmøy GK.